Een blik op volgend schooljaar

April is voor mij een moment om alvast een blik richting volgend schooljaar te werpen. Wat ga ik doen? Blijf ik waar ik zit? Ga ik nog meer tijd investeren in mijn eigen onderneming? Zijn de projecten die ik nu doe, de projecten waar ik energie van krijg? Wat zijn de keuzes die ik ga maken, zijn het de juiste?

Wat voor mij helder is, is dat ik sowieso twee dagen blijf werken op de school waar ik nu werk. De combinatie van voor de klas staan en deze praktijk te koppelen aan mijn trainingen/begeleidingen is zo waardevol. Dit maakt mijn trainingen/begeleidingen uniek in zijn soort.
Welke klas ik krijg, dat is nog niet helemaal bekend, maar ik vind elke leeftijdscategorie iets moois hebben dus dat komt vast helemaal goed.

De donderdagen blijf ik werkzaam als schoolopleider voor het bestuur waar ik werk en de Haagse Hogeschool. Ik begeleid eerste- tot derdejaarsstudenten en vind dit ontzettend leuk om te doen. Op dit moment volg ik een opleiding zodat ik officieel gecertificeerd ben om toetsen te maken, evalueren en af te nemen op HBO niveau. Wellicht kan ik dan volgend jaar ook vierdejaarsstudenten begeleiden, dit is één van de leukste jaren op de pabo.

De overige twee dagen in de week blijf ik werkzaam als zelfstandig onderwijsadviseur voor mijn eigen bedrijf ‘Education by Debby’. Voor volgend jaar staan er al wat leuke trainingen, inspiratiesessies en begeleidingen gepland. Wil je meer informatie over wat mijn diensten allemaal zijn? Neem dan een kijkje op de pagina: samenwerken

De afgelopen maand ben ik weer tot de conclusie gekomen, dat desondanks het Corona virus, ik nog steeds de leukste baan van de wereld heb. Ik mag mijn ervaring uit de praktijk delen met toekomstige- en huidige leerkrachten. Hierbij probeer ik mijzelf en de ander altijd te blijven ontwikkelen. Als dat geen cadeautje is?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.