Back to work!

Zoals je wellicht hebt gezien op mijn social media kanalen, ga ik per 1 maart 2021 weer aan het werk. Na een heerlijk zwangerschapsverlof is het tijd om weer aan de slag te gaan en ja, daar heb ik echt zin in!

De komende periode ga ik natuurlijk aan de slag als groepsleerkracht en begeleid ik als schoolopleider pabo studenten van de Haagse pabo. Ook ga ik weer aan de slag met Education by Debby. Naast actief zijn op social media, ben ik weer beschikbaar voor opdrachten dit schooljaar en volgend schooljaar!

Ben je geïnteresseerd in één van de volgende onderwerpen? Neem dan contact op via info@educationbydebby.com of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.
* Coaching: Het coachen van leerkrachten, IB’ers, management of directie door middel van oplossingsgericht coachen. Denk hierbij aan vraagstukken omtrent de balans tussen werk/prive, persoonlijke ontwikkeling en vraagstukken over de eigen praktijk.
* Begeleiden: Het begeleiden van startende en ervaren leerkrachten, stagiaires en zij-instromers binnen het basisonderwijs. Denk hierbij aan lesobservaties, co-teaching, feedback gesprekken en het samen voorbereiden van lessen.
* Inspiratiesessies/trainingen: Het geven van workshops en/of trainingen voor bepaalde groepen uit de school, teamtrainingen op studiedagen of workshops tijdens bestuursbrede dagen. Denk aan onderwerpen zoals; jouw eigen klas (startende leerkrachten), klassenmanagement de basis, actieve werkvormen (coöperatief, actief en bewegend leren), didactisch handelen (Assessment for Learning of EDI), visieontwikkeling
* Content manager om jouw organisatie zichtbaar te maken op het internet. Denk hierbij aan social media beheer, content creatie, reacties beheren en de pers aanschrijven.

Heb jij een vraag en denk je dat ik de juiste persoon ben, maar staat jouw ‘onderwerp’ er niet tussen? Schroom niet en neem nu contact op.

Ik wil meer weten!

3 + 4 = ?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.