Juf Debby

Het is je vast niet ontgaan, en zo wel? Volg mij eens heel snel op social media dan!
Maar goed… Wat ik wilde vertellen is dat ik weer voor de klas sta!
Afgelopen maandag was mijn eerste dag als leerkracht van groep 4 op de Spoorzoeker in Den Haag. En jeetje, wat voelde dat goed! Ik heb een onwijs leuk groepje van 17 leerlingen en echt te gekke collega’s. Ik ben zo warm en liefdevol ontvangen, dat ik met volle energie naar huis ging elke dag.

Maandag en dinsdag heb ik les gegeven en woensdag hadden wij een studiedag. De tijd vloog voorbij en eigenlijk vond ik het jammer dat ik donderdag en vrijdag niet voor de klas stond.
Weet je wat zo gek is? Ik ben maar een jaar geen leerkracht geweest, maar het voelde als veel langer. Op het moment dat ik in de ochtend de leerlingen begroette, leek het alsof ik weer thuis kwam. De energie van de leerlingen, een klaslokaal als basis en het gevoel wat ik kreeg van de ouders/collega’s was onbeschrijfelijk.

Aankomende week mag ik drie dagen voor de klas. Wat heb ik zin om mijn werkvormen en lessen te geven. Het filmpje van het Simultaan Tafelrondje is echt viraal gegaan op verschillende kanalen en is ruim 35.000 keer bekeken! Op Instagram heb ik gevraagd wat voor filmpjes jullie vaker zouden willen zien. Hier kwam uit dat er behoefte is aan voorbeelden van coöperatieve werkvormen, klassenmanagement en leuke ideetjes voor in de klas.

Heb jij nog iets wat je graag zou willen zien van mij?

Wat doe je om jouw eerste dag op school te vieren?
Samen met jouw collegavriendin Cherelle op de foto!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.